Uitjesrooi.nl

Uitjesrooi.nl

Bumpingball is onderdeel van Uitjesrooi.nl

Uitjesrooi.nl is hét leukste uitjesplatform van Sint-Oedenrode en omstreken! Bij Uitjesrooi.nl maak je kennis met de allerleukste groepsactiviteiten voor jong en oud op de mooiste locaties! Of het nu gaat om een bedrijfs-, verenigings- of familie-uitje, bij deze partner kun je terecht voor een compleet verzorgde dag of middag! Bekijk hieronder snel een deel van het aanbod en laat je verrassen.


E-CHOPPER RIJDEN

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

KICKBIKE HUREN

Ga op avontuur in Sint-Oedenrode en omstreken met de step! Ontdek de natuurrijke omgeving, de gezellige terrasjes en nog veel meer.

LASERGAMEN

Kies een geschikte locatie, maak teams en ga de strijd met elkaar aan! Dit uitje is er voor jong en oud. Plezier is gegarandeerd! Ontdek snel meer. 

SUPPEN

Ontdek Sint-Oedenrode en omstreken suppend door het water! Tijdens deze sportieve activiteit ga je de Dommel ontdekken met een board en peddel. Ontdek snel meer!

Vragen over BumpingBall? 

Stel ze hier!

 
 
 
 

Deel dit via Social Media

Via verschillende platformen is het mogelijk om BumpingBall.nl te delen!


Deel en maak kans op leuke prijzen!

Copyright BumpingBall © 2015 - 2021

Websitedesign door Developid