Locaties

Locaties

Bubbelvoetbal kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld op verschillende locaties. De hoofdlocatie is bij De Helden van Kien in Streekpark Kienehoef.

Streekpark Kienehoef 

Streekpark Kienehoef is een recreatiepark gelegen in Sint-Oedenrode waar van alles te beleven is voor jong en oud. Neem een kijkje bij kinderboerderij Kienehoeve, huur een bootje of ga spelen in de gratis toegankelijke speeltuin. Bij De Helden van Kien kun je terecht voor een smakelijke lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Bubbelvoetbal wordt naast De Helden van Kien gespeeld. De omgeving biedt dus volop mogelijkheden om er een dagje uit van te maken. Neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden of een offerte op maat.


Bubbelvoetbal op een eigen locatie

Naast Streekpark Kienehoef, is het ook mogelijk om op een eigen gekozen locatie bubbelvoetbal te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een grote achtertuin of andere privé- en bedrijfsterreinen. Belangrijk is dat de locatie over een stroomvoorziening beschikt. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een indoor locatie, zoals een sporthal. Hierbij dien je wel zelf te zorgen voor de reservering van de betreffende locatie. Voor meer informatie of vragen, kun je geheel vrijblijvend contact opnemen.

bumpingball_bedrijfsuitjes_17
bumpingball_bedrijfsuitjes_25
HvK-20170924_044 kopie

Vragen over BumpingBall? 

Stel ze hier!

 
 
 
 

Deel dit via Social Media

Via verschillende platformen is het mogelijk om BumpingBall.nl te delen!


Deel en maak kans op leuke prijzen!

Copyright BumpingBall © 2015 - 2021

Websitedesign door Developid