Het spel

Het spel

Bubbelvoetbal is een geweldige activiteit voor jong en oud! Samen met jouw collega's, teamgenoten, vrienden en/of familie ga je de strijd met elkaar aan. 

Bumping Ball staat ook wel bekend als bubbelvoetbal en is een combinatie van sport en plezier. Het is een unieke outdoor activiteit voor kinderen en volwassenen. Tijdens deze sportieve activiteit ga je in twee teams tegen elkaar spelen, net als bij voetbal. Het verschil is dat je een grote, met lucht gevulde bal om je heen draagt waardoor je elkaar kan tackelen. Door de vele botsingen ontstaan er hilarische momenten waarvan je geen genoeg kunt krijgen. De activiteit is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, familiedagen en ga zo maar door. Bubbelvoetbal is te spelen in teamverband, maar ook in toernooien. Daarnaast is het een prachtige aanvulling op jouw evenement of feest! 


Wij zorgen voor de materialen en de begeleiding. Na ontvangst volgt een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Na deze briefing maken de teams zich klaar en volgt het fluitsignaal. Wie gaat de winnaar worden ondanks de vele overtredingen? 


Enthousiast geworden? Neem snel contact met ons op of vraag een offerte aan. 

INSPIRATIEVIDEO


Bekijk de onderstaande video en kom alvast in de stemming!

Vragen over BumpingBall? 

Stel ze hier!

 
 
 
 

Deel dit via Social Media

Via verschillende platformen is het mogelijk om BumpingBall.nl te delen!


Deel en maak kans op leuke prijzen!

Copyright BumpingBall © 2015 - 2021

Websitedesign door Developid