Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje of personeelsfeest

Op zoek naar een unieke activiteit voor jouw personeel? Boek dan snel bubbelvoetbal en laat je verrassen! Dit bedrijfsuitje is zeer geschikt voor jong en oud en je leert jouw collega’s op een andere manier kennen. Er ontstaan hilarische momenten waarover jouw collega's nog lang na praten. 


Tijdens deze personeelsactiviteit krijg je een met lucht gevulde bal om je heen. Vervolgens ga je het wel bekende potje voetbal spelen. Het enige verschil is dat er met voetbal regels zijn. Bij bubbelvoetbal zijn er bijna geen regels! Je mag dus bijvoorbeeld jouw collega omver tackelen. Uiteraard is het wel de bedoeling dat je een goal scoort. Tijdens deze hilarische activiteit hebben zowel de deelnemers als de toeschouwers het naar hun zin.


Bumping Ball denkt graag met je mee. Zo is het mogelijk om te spelen in een aantal teams of juist in toernooivorm. Daarnaast nemen wij de organisatie graag uit handen en zorgen wij dat het van A tot Z geregeld is. Denk je dat dit teamuitje iets voor jou is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. 

INSPIRATIEVIDEO


Bekijk de onderstaande video en kom alvast in de stemming!

Vragen over BumpingBall? 

Stel ze hier!

 
 
 
 

Deel dit via Social Media

Via verschillende platformen is het mogelijk om BumpingBall.nl te delen!


Deel en maak kans op leuke prijzen!

Copyright BumpingBall © 2015 - 2021

Websitedesign door Developid