Persberichten

BumpingBall krijgt volop media-aandacht.

Hieronder staat een greep uit de persberichten en publicaties welke recentelijk verschenen zijn!

BRABANTS DAGBLAD

bron: Bd.nl

 

SCHIJNDEL - Schijndelaar Jorg van Voorthuijsen heeft samen met zijn drie vrienden Joris van der Heijden, Robin van de Ven en Rik van der Velden uit Sint-Oedenrode BumpingBall opgestart.

BumpingBall hebben wij het maar genoemd”, geeft Van de Ven aan. Het gaat er uiteindelijk om dat vriendengroepen of bedrijven het viertal belt om naar een grasveld of hal te komen om zich daar te laten inpakken door een enorme plastic bal om je lijf.

 

In juni zal de voetbalselectie van WEC uit Wijbosch gaan BumpingBallen in Helvoirt.

BumpingBall in de MooiRooi krant

DE MOOIROOI KRANT

bron: mooirooi.nl

 

SINT OEDENRODE - Waar een vriendenuitje al niet goed voor kan zijn. Robin van de Ven, Joris van der Heijden, Rik van der Velden (allen uit Rooi) en Jorg van Voorthuijsen (Schijndel) bestelden grote plastic ballen waar je in kunt zitten en mee kunt voetballen. Nou ja, voetballen.....de bal wordt al snel vergeten. De tegenstander om krijgen is tenslotte een stuk interessanter. Ze hadden de grootste lol, maar ook deed het een lichtje branden.

 

"We organiseerden voor de eerste keer een vriendenweekend. Op internet kwamen we de bubbelballen al vrij snel tegen. Het viel ons echer op dat we ze helemaal in de Achterhoek bestelden en dat er verder niets in de buurt was. Ik kwam op het idee om ze zelf te gaan kopen en verhuren. Mijn moeder wilde er niet aan mee doen, dus vroeg ik mijn vrienden. Die waren meteen enthousiast", vertelt Rik over het begin. BumpingBall, zo hebben de heren hun bedrijf genoemd. De Kamer van Koophandel is bezocht en de eerste bestellingen zijn al gedaan. Robin: "We krijgen zeker niet alleen orders Brabant. Door internet worden we ook verder weg gevonden. Eén van ons gaat er dan naar toe om de ballen op te pompen en weer mee terug te nemen. Meestal wordt er ongeveer een uur gespeeld en dan ben je doodop!" Bumpingball wordt ook wel bubble voetbal genoemd. Bij BumpinBall strijden twee teams tegen elkaar. De regels zijn bijna hetzelfde als voetbal. Het is de bedoeling om in het andere doel te scoren. Maar ja, daar kan wel eens een stokje voor gestoken worden, door een flinke beuk van de opponent. Dem annen hebben er plezier in. Joris: "Het verhuren gaat nu goed. Misschien komen er nog BumpingBalls voor kleine kinderen, maar dat zijn we aan het onderzoeken. Of we later nog meer gaan verhuren? Dat weten we nog niet.

BumpingBall op Dichtbij.nl

DICHTBIJ

bron: Dichtbij.nl

 

SCHIJNDEL - Bumpingball is dé combinatie van sport en plezier. Een hilarische activiteit voor jong en oud. Bij bubble voetbal gaat het niet om het winnen, het gaat hier juist om het plezier. Bij Bumpingball wordt er in twee teams tegen elkaar gevoetbald. Het enige verschil is dat je bij Bumpingball een grote, met lucht gevulde bal om je heen draagt en dat er eigenlijk geen regels zijn. Hierdoor kun je elkaar omduwen en zal de klap opgevangen worden door de bal. Door de vele botsingen staat Bumpingball garant voor hilarische momenten en zal het lachen je niet ontgaan. Naast voetballen kunnen er natuurlijk ook andere spellen gedaan worden. Bumpingball is onder andere ideaal voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend, kinderfeest en ga zo maar door. Het is een geweldige activiteit voor jong en oud!

 

Uiteraard gebeurt alles met de beste materialen en onder professionele begeleiding. Na een relaxte ontvangst krijg je een uitgebreide speluitleg door onze professionele BumpingBall begeleiding. Zodat je alle ins en outs kent. Eerst worden de veiligheidsinstructies doorgenomen. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie om elkaar omver te kegelen. Na het eerste fluitsignaal begint de strijd. Wie wordt ondanks de vele “overtredingen “de winnaar van dit hilarische spel?

 

 

BumpingBall Schijndel

TV SCHIJNDEL

bron: tvschijndel.nl

 

Schijndel – Een paar weken geleden zijn Joris van der Heijden en Robin van de Ven, Jorg van Voorthuijsen en Rik van der Velden, in Schijndel gestart met hun onderneming BumpingBall vanuit de Debussysstraat in Schijndel.

 

Voor het geval u van deze sport of spel nog niet eerder van heeft gehoord, het produkt komt uit China, bestaat uit zuiver pvc, heeft afmetingen in diameter tussen 1,2 en 1,8 m, heeft een gewicht van ongeveer 13 kg en de bal kan in 3 minuten worden opgeblazen. Bumpingball, onder professionele begeleiding, is dé combinatie van sport en plezier. Bij Bumpingball gaat het niet om het winnen, het gaat hier juist om het plezier. Het Schijndelse bedrijf gaat de ballen per uur verhuren en zorgt dat deze op de speellocatie komen.

 

Niet alleen voetbal

Bumpingball is dé combinatie van sport en plezier. Bij bubbelbal gaat het niet om het winnen, het gaat hier juist om het plezier. Bij Bumpingball wordt er in twee teams tegen elkaar gevoetbald. Het enige verschil is dat je bij Bumpingball een grote, met lucht gevulde bal om je heen draagt en dat er eigenlijk geen regels zijn. Hierdoor kun je elkaar omduwen en zal de klap opgevangen worden door de bal. Door de vele botsingen staat Bumpingball garant voor hilarische momenten en zal het lachen je niet ontgaan. Naast voetballen kunnen er natuurlijk ook andere spellen gedaan worden. Bumpingball is onder andere ideaal voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend, kinderfeest en ga zo maar door. Het is een geweldige activiteit voor jong en oud.

 

Professionele begeleiding

Uiteraard gebeurt alles met de beste materialen en onder professionele begeleiding. Na een relaxte ontvangst krijg je een uitgebreide speluitleg door professionele Bumpingball begeleiding. zodat je alle ins en outs kent. Eerst worden de veiligheidsinstructies doorgenomen. Vervolgens worden er teams gemaakt en krijgen deze een laatste briefing over de te volgen strategie om elkaar omver te kegelen.

YOUTUBE

 

SCHIJNDEL - Voor het geval u van deze sport of spel nog niet eerder van heeft gehoord, het product komt uit China, bestaat uit zuiver pvc, heeft afmetingen in diameter tussen 1,2 en 1,8 m, heeft een gewicht van ongeveer 13 kg en de bal kan in 3 minuten worden opgeblazen. Bumpingball, onder professionele begeleiding, is dé combinatie van sport en plezier. Bij Bumpingball gaat het niet om het winnen, het gaat hier juist om het plezier.

 

Bekijk de video voor een perfecte indruk van BumpingBall!

 

BumpingBall

Grote Doelenlaan 2

5491 EG Sint-Oedenrode

 

+31 (0)6 18 428 341

+31 (0)6 13 538 005

info@bumpingball.nl

www.bumpingball.nl

 

Algemene voorwaarden

Vragen over Bumpingball?

 
 
 

Deel dit via Social Media

Via verschillende platformen is het mogelijk om BumpingBall.nl te delen!

 

Deel en maak kans op leuke prijzen!

Copyright BumpingBall © 2015

Websitedesign door Developid